22. 2. 2014

Dalyb a Samey, HAHA Crew.

Do zbierky hudobníkov na našom blogu pribúdajú košickí trendsetteri Dalyb a Samey, z obdivovanej, no často nepochopenej HAHA Crew. Ja osobne, odkedy viem o tomto zoskupení, fandím ich odvážnym a kreatívnym outfitom a vkusu, ktorý opisujú ako spojenie High Fashion a Street Štýlu. Dalyb má na sebe dokonca mikinu, ktorú si sám navrhol, pod vlastnou značkou GODBYE. (nie, nieje to chyba, že v slove GODBYE tam chýba jedno O, to si vysvetlite už sami!)
V tomto a aj v nasledujúcich postoch ďakujem za spoluprácu môjmu najoblúbenejšiemu shopu kde nájdete top tenisky, SNEAKER BARBER

Enjoy!
I'm pleased to add these two outfits to our musicians-collection. I am talking about Dalyb and Samey, from admired, but usually not very understood grouping - HAHA Crew. Since I've known about the existence of this crew, I've fancied their sense of fashion, creativity of the outfits, which they describe as connection of High Fashion and Street Style. Dalyb is actually wearing a sweatshirt, which he designed himself under his clothing label called GODBYE (no, there's not a misspelling and one O is not missing, just think about it, right?) 
Big Thanks to my favourite shop SNEAKER BARBER with the best selection of shoes for cooperation in this post, and in many upcoming ones!

T.









Samey: Vans SK8 HI, Zara Jeans, Palace Hoodie, Polo cap, Ksubi sunglasses
Dalyb: Jordan 1 bred shoes, H&M Jeans, Palace Hoodie, blackscale x 40oz Jacket, GODBYE sweatshirt, Supreme hat and Lanvin sunglasses

7 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

aaaaaaaaa najviac!

Anonymný povedal(a)...

cool post Tana

Anonymný povedal(a)...

samey je pekny

Jack Apparel povedal(a)...

Skvělý !

Adam povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Eva povedal(a)...

Vyborne!

Eva povedal(a)...

Vyborne!