28. 2. 2014

Vyšehrad

Maju môžete poznať z blogu leplee. Bloguje už nekonečne dlho (od roku 2010) a poznáme sa takmer od jej úplného začiatku, takže som si všímala všetky jej premeny, fázy, konce i nové začiatky. Ďalšia vec je, že máme spolu hrozne veľa zážitkov.
V Prahe sa vídame málo (Zvaľujem všetku vinu na frajerov a prácu!) Som rada, že napriek tomu, že Maja má blog, vždy keď sa stretneme, nemusíme blogy vôbec preberať. Srší z nej intelekt, zaľúbenosť, úprimnosť a hlavne je niečim úplne špeci: je chameleón. Jeden deň je za dámu v dlhej sukni, inokedy za školáčku v krátkej, ďalší deň si kludne dá tepláky s lodičkami ruksaky či kabelky, zladí všetko.
Ps: Samo sa hanbil! Najviac! Bolo to celé také vtipné! :)

Iw 

You may know Maja from her blog leplee. She's been blogging since year 2010. We have known each other from her beginning, so I could witness all changes and phases, ends and new beginnings : ) The most import thing is that we went through a lot together. We don't meet in Prague often,  (Because of boyfriends and jobs) She´s one of those bloggers I don't feel urge to talk about blogging with. One day she's a lady in a long skirt, then she changes into a schoolgirl in a short skirt, and the other day she is fine with sweatpants, combined with high heels and a backpack, she can always figure it out.
Ps: Samo was a just so shy! We had a lots of fun during the photoshooting. :)
Enjoy.



Maja: Kabát, topánky - 2hand
Samo: Kabát, šál, čiapka - Zara
Iw <3

3 komentáre:

dievča v čiernej košeli povedal(a)...

kabát je najsamsuper a maja sa pekne usmieva :) a skvelo si popísala jej štýl - naozaj je chameleón :)

Le Plee povedal(a)...

♡♡♡

MILEX povedal(a)...

LOVE